Press "Enter" to skip to content

Wie ik ben

Over mezelf

Het verhaal van de ander is voor mij altijd belangrijk geweest. In mijn studie Culturele Antropologie stond het narratieve al centraal en dat is gebleven. Juist Transactionele Analyse biedt ruimte voor ieders verhaal.

In mijn werk als teamleider in het hoger onderwijs en in de jeugdzorg is TA mijn trouwe metgezel. Daarnaast ben ik opgeleid als coach & counselor. Het werken met TA is voor mij een natuurlijke manier om anderen te begeleiden en ondersteunen in leren, ontdekken en bewustwording.

Mijn persoonlijke drijfveren zijn verbonden met mijn professionele ambities. Ik werk graag met zowel mijn hoofd als mijn hart. Ik ervaar plezier in leren en leven. Het is allebei genieten.

Over Liefde en intimiteit

Ik denk dat ik liefde, relaties en seks de mooiste dingen in het leven vind. Ik krijg, zeker van fijne intimiteit en seksualiteit altijd veel energie en blijheid. Daar wil ik dan ook graag mee bezig zijn. In mijn werk in de jeugdzorg kwam ik bij meiden en jonge vrouwen vaak een groot gemis tegen, juist op deze gebieden. Dit gemis, de problemen waar deze jonge vrouwen mee zitten zijn ook voor mij herkenbaar, van toen ik jonger was. Praten over seksualiteit, ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt.

Een fijne inspiratiebron is Debby Herbenick in de Ted Talk Making Sex normal

Anderen over mij

Heleen Zijlstra: Wat ik altijd zie als ik aan jou denk, niets menselijks is jou vreemd. Je hebt zelf al zoveel doorleefd en doordacht en ervaring opgedaan, dat je nergens van op kijkt. Hoe raar, slecht, obsceen, esoterisch etc. mensen ook zijn, jij beoordeelt hen daar niet op en vind het niet gek. Je flapt er zelf ook van alles uit, en daardoor geef je mensen het gevoel dat hun ding gewoon bespreekbaar is. Daarbij gooi je er ook een gezonde dosis gekkigheid en humor doorheen, om het een beetje luchtig te houden allemaal!”

Inge Deckers: “Het eerste wat me te binnen schiet is dat je heel analytisch bent, je komt tot de kern.”